Jegytípusok

Ismerd meg A Játékkészítő pop-show-musicalének speciális jegyeit, melyek mindegyike más-más varázslatos élménnyel ajándékozza meg gazdáját!

A Játékkészítő jegyet ajándékoznál, de a kinyomtatott belépők nem elég mesések?
Add át őket letölthető és nyomtatható ajándékjegyeink egyikének kíséretében!
- #1 verzió
- #2 verzió

Mesejegy - 6 800 Ft-tól


A Mesejegy birtokosa egyedülálló interaktív közösségi élmény részesévé válhat egy varázslatos karszalagnak köszönhetően. Így a pop musical története, zenéje és látványa nem csak a színpadon zajló események útján tárul a néző szeme elé.

Varázsjegy - 19 800 Ft

A Varázsjegy birtokosa egyedülálló interaktív közösségi élmény részesévé válhat egy varázslatos karszalagnak köszönhetően. Továbbá piros szemüveget kap, illetve olyan speciális játékkészítős tetoválást, amit a darabban feltűnő Kalózok is viselnek.

Extra szolgáltatásként a jegytulajdonosok használhatják a "gyors sávot", ami külön bejáraton keresztül kényelmes bejutást biztosít a Syma csarnokba.

Csodajegy - 29 800 Ft

A Csodajegy birtokosa egyedülálló interaktív közösségi élmény részesévé válhat egy varázslatos karszalagnak köszönhetően. Továbbá piros szemüveget kap, illetve olyan speciális játékkészítős tetoválást, amit a darabban feltűnő Kalózok is viselnek.

A VIP Meseváróban kicsik és nagyok egyaránt kiválaszthatják és elfogyaszthatják a Három Kívánság menüjüket, továbbá mindenki megkapja az előadás dedikált poszterét.

Extra szolgáltatásként a jegytulajdonosok használhatják a "gyors sávot", ami külön bejáraton keresztül kényelmes bejutást biztosít a Syma csarnokba.